Over ons bedrijf

In 2006 heeft Bart Vromans het bedrijf TerraVie opgericht, gelegen aan de rand van Loon op Zand. Destijds werden daar alleen rode bessen geteeld en gesorteerd. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf heel wat veranderingen ondergaan; het areaal rode bessen is verdubbeld, kersenbomen zijn geplant, Black Angus runderen zijn geïntroduceerd, een boerderijwinkel met bijbehorend terras is geopend, de uitdaging van het biologisch telen is aangegaan, Hanneke Versteijnen is na 10 jaar vaste werknemer te zijn geweest, partner geworden in het bedrijf en de teelt van aardbeien & frambozen is toegevoegd aan de hoofdactiviteiten van het bedrijf.

TerraVie staat vandaag de dag voor verse producten van eigen bodem met kwaliteit van de bovenste plank! Dit bereiken we alleen door met veel liefde en aandacht met onze planten en dieren om te gaan. TerraVie staat voor 'levende bodem' en dat is precies waar het allemaal om draait en waar wij ontzettend veel tijd aan besteden. Bodemvruchtbaarheid en plantgezondheid zijn dan ook onderdelen die van zeer groot belang zijn binnen ons bedrijf. Voedingsstoffen moeten in een goede balans aanwezig zijn in zowel de bodem als in de plant. Hierdoor zal een plant gezond groeien en hebben ziekten en plagen minder kans. Mede door dit op orde te hebben, kunnen wij biologisch telen.

Sinds 2023 zijn al onze teelten volledig SKAL-gecertificeerd. Dagelijks zijn wij in de weer om de beste kwaliteit biologische aardbeien, kersen, rode bessen, blauwe bessen, frambozen & bramen te telen. Het werken in de natuur & met de natuur geeft ons het gevoel van ultiem geluk. Net dát beetje extra beleef je in onze trots, ons zachtfruit!